Bedre bilder ved bruk av boligstylister

Når du skal forberede boligen til fotografering, er det mye å ta hensyn til. Det er viktig at bildene blir gode nok til å tiltrekke seg aktuelle boligkjøpere til visning. Mange velger derfor å benytte seg av profesjonelle boligstylister, før bildene skal tas til salgsannonsen.

Hvis du velger å style boligen selv, bør du forhøre deg med eiendomsmegleren om råd. Eiendomsmegleren kan blant annet hjelpe deg med hvilken målgruppe som er aktuell. Målgruppen kan være avgjørende for hvordan boligen bør styles.

 

Finn riktig målgruppe før boligstyling

Det er viktig å finne den riktige målgruppen allerede før du begynner med boligstylingen. Som nevnt tidligere, kan målgruppen bestemmes ut fra hvilke kjøpere som er interessert i boligen din.

Målgruppen kan blant annet avgjøres ut fra antall rom, beliggenhet og lignende. Hvis du er usikker på hvilken boligstyling som passer til målgruppen, kan du spørre profesjonelle boligstylister om råd. Fotografen kan også bistå med tips til hvordan boligen bør styles.

 

Personlige eiendeler bør fjernes før fotografering

Det er vanlig å fjerne private eiendeler før fotografering. Dette innebærer blant annet at du må rydde bort kosmetikk og lignende, som du vanligvis oppbevarer på badet. Kjøkkenbenken bør også ryddes før bildene tas.

Du bør bruke tid på å fjerne ledninger og andre ting som kan bli synlige på bilder. Det er viktig at bildene viser en stilren bolig i salgsannonsen. Riktig markedsføring vil sannsynligvis bidra til at flere kommer på visning.

 

Oppgrader boligen med trendy interiør

Før fotografering finner sted, bør du sørge for at boligen er moderne og innbydende. Dette kan du enkelt gjøre ved å velge riktig interiør. Ettersom dagens interiørtrender stadig er i endring, kan det være en fordel å spørre profesjonelle boligstylister om hjelp.

Du kan oppnå et moderne og trendy uttrykk, ved å endre på boligens interiør. I denne sammenhengen velger mange å gå til anskaffelse av matchende puter, duker og lys. Ved å skape et helhetlig inntrykk, fremstår bildene som profesjonelle i salgsannonsen.

 

Bruk tid på rengjøring før bildene tas 

Det er viktig at boligen fremstår som ren og velduftende på visning. Dette er også egenskaper som bør fremheves i salgsannonsen. Du bør derfor sørge for at bildene fremhever en ren og ryddig bolig. Mange velger derfor å benytte seg av profesjonelle renholdere.

Dagens boligstylister tar seg av samtlige gjøremål før bildene skal tas til boligannonsen. Riktig markedsføring av boligen er viktig for at salgsannonsen skal tiltrekke flest mulige interessenter. Det er som regel ikke mye som skal til før fotografen kan ta bilder.

 

Hva bør jeg gjøre før fotografen kommer?

Det anbefales at du spør fotografen om hvordan boligen bør se ut, før bildene tas. En profesjonell fotograf kan komme med anbefaliger om både lysforhold, farger og interiør. Det er også viktig at boligen er rengjort.

Hvem tar bildene til salsannonsen?

Det er som regel en profesjonell fotograf som tar bildene til salgsannonsen. De fleste eiendomsmeglere kan anbefale en profesjonell fotograf som har spesialisert seg på boliger.

Kan profesjonelle boligstylister forberede boligen til fotografering?

Stadig flere velger å bruke profesjonelle boligstylister før bildene skal tas til salgsannonsen. Dagens boligstylister holder seg oppdatert på hvilke trender som er aktuelle. Det tas også hensyn til hvilken målgruppe som passer.

0
Feed

Skriv en kommentar