Boligstyling Oslo

Boligstyling i Oslo på en effektiv og profesjonell måte

Boligstyling Oslo referansebilde soverom

Lang erfaring

Boliginnrederne AS har lang erfaring med boligstyling i Oslo, og ble stiftet allerede i 2001 som første boligstylingsselskap i Norge.
Med utdanning og lang erfaring fra interiørbransjen, vet hva som skal til for å få din bolig til å fremstå mest mulig attraktiv for salg.

Boligstyling Oslo referansebilde stue

Tilpasset innredning

Boliginnrederne har et stort utvalg av møbler og interiør i ulike stiler, slik at vi kan tilpasse innredningen til alle typer hjem. I samarbeid med meglere legger vi opp en god strategi for presentasjonen av din bolig, slik at du oppnår flere klikk på salgsannonsen, et større oppmøte på visning, og ikke minst en høyest mulig salgspris.

Boligstyling Oslo referansebilde stue 2

Uforpliktende befaring

Vi foretar både full- og delstylinger for boliger.

Vi starter med en uforpliktende befaring, der vi går gjennom rom for rom i boligen din.
Vi blir enige om hvilke behov og tiltak som må til for å få et best mulig resultat, samt diskuterer hvilken stilretning vi ønsker å gå for. I etterkant av befaringen vil dere få oversendt et tilbud, etterfulgt av selve stylingen. Ta kontakt med oss for boligstyling Oslo.

Hva er boligstyling Oslo?

Hva er boligstyling?

Boligstyling er en tjeneste som går ut på å forbedre utseendet på en bolig ved hjelp av design- og dekoratørteknikker. Målet med boligstyling er å skape en visuell fremtoning som appellerer til potensielle kjøpere eller leietakere, og som fremhever de positive aspektene ved boligen.

 

Boligstyling kan omfatte alt fra å sette opp møbler og tilbehør på en attraktiv måte, til å male vegger og endre utseendet på innredningen. Det kan også inkludere å kjøpe inn nye møbler eller tilbehør for å forbedre boligens utseende.

 

En boligstylist vil typisk ha en god forståelse av designprinsipper og vite hvordan man kan benytte seg av disse for å skape en attraktiv og innbydende atmosfære i boligen. Boligstyling kan være en god løsning for deg som ønsker å selge eller leie ut boligen din, men som ikke har kunnskapen eller tiden til å gjøre dette selv.

Hva koster boligstyling Oslo?

Hva koster boligstyling i Oslo?

Prisene på boligstyling varierer basert på om det er behov eller ønske for full styling eller del styling.

 

Det varierer også utifra hvor mange rom det er snakk om som trenger styling, og størrelse på disse.

 

Ta kontakt med oss for prisestimat til bolig styling Oslo.

Hvorfor er boligstyling i Oslo viktig?

Hvorfor er boligstyling viktig?

Boligstyling er viktig fordi det kan bidra til å gjøre boligen din mer attraktiv og tiltrekkende for potensielle kjøpere eller leietakere. Det kan også hjelpe deg med å selge boligen din raskere og til en høyere pris.

 

En god boligstyling kan også hjelpe deg med å få mest mulig ut av rommene i boligen din, ved å for eksempel utnytte plassen på en bedre måte eller ved å sette i gang visuelle virkemidler som kan gjøre rommet mer innbydende.

 

En profesjonell boligstylist kan også hjelpe deg med å velge riktige møbler, fargepaletter og tekstiler, samt gi råd om belysning og andre detaljer som kan bidra til å skape en harmonisk og trivelig atmosfære i boligen din.

I tillegg kan boligstyling bidra til å skape en følelse av hjemmekoselighet og personlighet i boligen din, noe som kan være viktig for både deg og de som eventuelt besøker deg. Vi kan boligstyling. Ta kontakt med oss for boligstyling Oslo

EKSEMPLER PÅ VÅRT ARBEID

Vi har et bredt utvalg av møbler og interiør, og jobber med flere interiørstiler innen boligstyling Oslo. Vi holder oss oppdatert på dagens trender,
men samtidig tilpasser vi oss målgruppen, og tar hensyn til de gitte omgivelser.
Vi ønsker å fremstille din bolig mest mulig attraktiv for din potensielle kjøper!

Galleri