Om oss

Boligstyling på en effektiv og profesjonell måte

Boligstyling Oslo

Boliginnrederne AS har lang erfaring med boligstyling, og ble stiftet allerede i 2001 som første boligstylingsselskap i Norge.

Vi vet hva som skal til for å få din bolig til å fremstå mest mulig attraktiv for salg. Boliginnrederne har et stort utvalg av møbler og interiør i ulike stiler, slik at vi kan tilpasse innredningen til alle typer hjem.

I samarbeid med meglere legger vi opp en god strategi for presentasjonen av din bolig, slik at du oppnår høyest mulig pris. Vi foretar både full- og delstylinger, samt konsultasjoner.

Etter befaring sender vi et pristilbud hvor vi spesifiserer hvilke møbler etc. som vi mener vil passe din bolig. Ved aksept fra deg vil vi avtale tid for ferdigstillelse av arbeid.

 

Vi innreder både tomme og bebodde boliger. I sistnevnte tilfelle gir vi råd om plassering av eksisterende møblement, og hva som eventuelt bør ryddes bort før foto og visning. Ofte trenger vi bare å supplere med tekstiler og bilder for å kunne skape et helt annet inntrykk av boligen.

Kontakt oss

Camilla Wilkens

Stylist og Konsulent

Camilla Wilkens er utdannet Dekoratør/Visual Merchandiser ved Merkantilt Institutt og har også tatt kunststudier ved Putney School of Art and Design i London. Camilla har jobbet hos Boliginnrederne siden 2006, og hadde bred erfaring innen faget fra før. Hun hjelper også våre kunder med å innrede deres nye hjem. Camilla er konseptansvarlig og har ansvar for innkjøp hos flere av våre leverandører.

Celine Aaneland

Stylist og Konsulent

Celine Aaneland har fullført en bachelorgrad innen Retail Design ved Westerdals Oslo act. Hun har stor interesse for interiør og design, og har flere års erfaring fra retail bransjen som hun drar god nytte av i jobben som boligstylist.

Helene Manvik Mathisen

Stylist og Konsulent

Helene er vårt nyeste tilskudd i Boliginnrederne. Hun har en bachelorgrad innen Retail design fra Westerdals Oslo Act, og jobber nå fulltid hos oss. Hun har 3 års erfaring fra Bohus, med ansvar for butikkeksponering.

Bjørn Kristofersen

Daglig leder
Eier og Gründer

92238029

Utdannet statsviter ved UiO i 2000 og har jobbet med Morten i forsvaret og i analyseselskapet AIM. Fikk ideen til boligstyling fra USA, og startet Boliginnrederne AS med Morten og to stylister. Ansvarlig for booking av jobber, og bistår stylistene på jobbene.

Morten Ingvaldsen

Økonomi
Eier og Gründer

Utdannet siviløkonom ved BI i 1997.
Var med og startet Boliginnrederne AS med Bjørn og to stylister i 2001.
Ansvarlig for bedriftens økonomi og markedsføring,
og bistår stylistene på jobbene.

92021675