Boliginnrederne stylist

Bruk en stylist når din nye bolig skal innredes

Det er ikke alltid like enkelt å innrede en ny bolig. Stadig flere velger derfor å bruke boligstylister når den nye boligen skal innredes. Profesjonell hjelp bidrar til å finne både praktiske og tidsriktige løsninger.

Hvilken type innredning du velger til din bolig er gjerne avhengig av livsstil. En småbarnsfamilie har i mange tilfeller behov for en praktisk innredning, som kan bidra til en enklere hverdag. Hvis du bor alene i boligen kan du i større grad fokusere på trender og stil.

Velg en tidsriktig innredning i din bolig

Dagens interiørtrender endres stadig. Mange velger å følge interiørtrendene aktivt, ved blant annet å oppdatere med nye farger og design. Det er imidlertid ikke like enkelt å bytte ut større møbler, for hver gang trendene endrer seg.

Det anbefales derfor å velge tidløse møbler som du kan bruke i noen år. Du kan endre stylingen ved bruk av både puter, stearinlys og tepper når trendene endrer seg. En profesjonell stylist kan bistå med tips om hvilken innredning som passer best til enhver tid. 

 

Behold innredningen som allerede var i boligen


I dag er det vanlig å benytte boligstyling Oslo i forbindelse med boligsalg i hovedstaden. Profesjonelle boligstylister styler boligen før det tas bilder til salgsannonsen. Stylingen blir ofte tilpasset forventet målgruppe.

I mange tilfeller er det mulig å beholde innredningen som var i boligen da visningen ble holdt. Hvis du liker innredningen når du er på visning, kan du derfor spørre om den kan beholdes etter at boligsalget er gjennomført. Slik får du tilgang til en trendy og stilsikker innredning, som er valgt av profesjonelle boligstylister.

 

Bruk en profesjonell boligstylist med en gang


Hvis ikke innredningen følger med i den nye boligen, kan du engasjere en boligstylist med en gang. Det kan være en fordel å bruke profesjonelle boligstylister når boligen ikke er møblert. Slik blir det enklere å finne en gjennomført stil, som kan brukes i alle rom.

Leiligheter krever vanligvis en annen form for styling, enn større boliger. Ved å velge riktig innredning kan du fremheve hvert enkelt rom. Dette kan blant annet gjøres ved å bruke plassbesparende og praktiske møbler. Det er også viktig å ta hensyn til lysforhold.

 

Riktig innredning fremhever boligens kvaliteter


Profesjonelle boligstylister ser med en gang hvilke kvaliteter som bør fremheves i boligen. Innredningen bør velges ut fra hvilken livsstil du har. En småbarnsfamilie har gjerne behov for en praktisk innredning, som fungerer i en hektisk hverdag.

Enslige eller par har imidlertid andre forutsetninger for at boligen skal fungere i hverdagen.  I slike tilfeller kan det i større grad fokuseres på trender og personlig stil. Riktig innredning fremhever boligens rom på en stilsikker måte.   

 

Hvorfor bør det brukes tid på innredning i nye boliger?


Når boligen står tom er det enklere å se hvilke møbler som passer best. Slik skapes et helhetlig inntrykk, som gjerne fører til at boligen fremstår som stilren.


Hvorfor bør jeg bruke profesjonelle boligstylister?


Profesjonelle boligstylister jobber aktivt for å fremheve boligens kvaliteter. Det legges også vekt på en praktisk og helhetlig innredning i alle rom.


Kan jeg beholde innredningen som var i boligen under visning?


Stadig flere som skal selge bolig benytter seg av boligstylister, før bildene skal tas til salgsannonsen. Denne innredningen blir vanligvis tatt bort når boligen er solgt. Du kan imidlertid spørre om det er mulig å beholde den opprinnelige innredningen, slik at du slipper å innrede den nye boligen selv.

0
Feed

Skriv en kommentar