styling av bolig

La deg inspirere av profesjonell styling av bolig

Stadig flere velger å benytte seg av boligstyling i forbindelse med salg. En boligstylist vil gi deg gode råd om boligstyling, allerede før det tas bilder til salgsannonsen. Mange velger å bruke fotograf, for å oppnå de beste bildene.

Du kan selvfølgelig ta bildene selv, om du foretrekker det. En profesjonell fotograf vil imidlertid fremheve boligens kvaliteter, slik at bildene tiltrekker flere interessenter på selve visningsdagen. Fotografen samarbeider også med både megler og boligstylist.

 

Hold deg oppdatert på nye interiørtrender

 

Dagens interiørtrender er i stadig endring. Det er derfor ikke like enkelt å følge med på hvilke interiørtrender som er aktuelle til enhver tid. En profesjonell boligstylist holder seg alltid oppdatert på hvilke farger og design som er i tiden.

Dette er en av grunnene til at mange boligeiere velger å bruke boligstylister fra Boliginnrederne. Du kan også la deg inspirere av boligstylingen, slik at du kan style din egen bolig selv. Mange nye boligeiere velger å beholde innredningen, som var i boligen på visningsdagen.

 

En gjennomført bolig gir et godt førsteinntrykk

 

De fleste ønsker å gi et godt førsteinntrykk av boligen i forbindelse med salg. Det er som regel ønskelig at både familie og venner, får et godt førsteinntrykk når de er på besøk i hjemmet ditt. Du kan style boligen din selv, eller la en profesjonell boligstylist utføre arbeidet.

Det er viktig at det tas hensyn til boligens areal når det skal utføres en boligstyling. En styling av leilighet krever gjerne en annen type styling, enn eneboliger. Boligens kvaliteter fremheves ved å finne praktiske og plassbesparende løsninger.

 

Fremhev boligens rom ved bruk av naturlig lys

 

Erfarne boligstylister vet hvordan boligens kvaliteter skal fremheves på best mulig måte. For å oppnå et godt resultat, brukes det ofte naturlig lys. En styling av bolig med store vinduer, kan fremheves ved bruk av naturlig lys.

Mange velger derfor å ikke bruke gardiner, for slik å fremheve det naturlige lyset. I stedet kan det brukes liftgardiner, lamellgardiner og lignende. Vinduene kan også dekkes til ved bruk av utvendige løsninger.

 

Valg av farger fremhever boligens rom

 

Farger på interiør og dekor er også avgjørende for hvordan boligen fremstår. En profesjonell boligstylist holder seg alltid oppdatert på hvilke farger som er aktuelle, i henhold til dagens interiørtrender.

Bruk av matchende farger på dekor vil bidra til at boligen fremstår som gjennomført. Det er enkelt å skifte ut boligens dekor, slik at stylingen er trendy til enhver tid. Riktig styling av bolig vil fremheve de ulike rommene på en unik måte.

Vil du vite mer om hvordan boligstyling foregår? Ring oss gjerne på 922 38 029 eller kontakt oss her

 

Hvordan holder jeg meg oppdatert på dagens interiørtrender?

Du kan holde deg oppdatert på dagens interiørtrender ved å se på bilder i interiørmagasiner. Du kan også be om råd fra en profesjonell boligstylist.


Hvordan kan jeg fremheve boligen på best mulig måte?

Boligens kvaliteter kan fremheves ved bruk av naturlig lys fra vinduene. Du kan velge praktiske og plassbesparende løsninger. Det er også vanlig å innrede ved bruk matchende farger.


Hvordan styler jeg boligen riktig før boligsalg?

Før du begynner med styling av bolig før salg, bør du høre om fotograf eller megler kan gi noen gode råd. Du kan også engasjere en profesjonell boligstylist, før bildene tas til salgsannonsen.

0
Feed

Skriv en kommentar