boligstyling for salg

Slik forbereder du din bolig for salg

Før boligen legges ut for salg er det ofte mye som må gjøres. Først og fremst er det viktig at boligen presenteres på riktig måte i salgsannonsen. Det bør derfor legges vekt på at bildene skal tiltrekke flest mulig interessenter på visning.

For å få dette til er det viktig at det tas gode bilder til salgsannonsen. Stadig flere bruker boligstylister til å style boligen før fotografering. Bilder gir ofte det førsteinntrykket potensielle kjøpere får av boligen, og et godt bilde kan være avgjørende for deres interesse. Du kan også style boligen selv, ved å følge noen enkle boligstyling tips før bildene tas.

 

Vurder om boligen må oppgraderes

 

Det viktig at boligen fremstår best mulig på både bilder og visning. Potensielle kjøpere skal få følelsen av å kunne flytte inn med en gang. I mange tilfeller vil boligkjøperne beholde innredningen etter salget. Slik slipper de å bruke tid på å møblere boligen på nytt, i ettertid.

Det kan være ofte være nødvendig med en oppgradering av boligen før salg. Du bør derfor gå gjennom boligen sammen med megler, om dette er mulig. Megleren vil gi deg en pekepinn på om det er noe som bør oppgraderes.

 

Riktig presentasjon av boligen i salgsannonsen

 

I forbindelse med salg av bolig, blir det vanligvis tatt bilder. Bildene skal brukes i salgsannonsen, og bør representere boligen på best mulig måte. For å få dette til brukes det som regel en profesjonell fotograf.

Før fotografen kommer på besøk, bør boligen både rengjøres og styles. I den forbindelse brukes det ofte en profesjonell boligstylist. Boligstylisten kan også komme med noen gode råd før fotografering.

 

Fremhev boligens kvaliteter på bilder

 

Før det tas bilder, bør du foreta en grundig rengjøring av boligen og mange velger å bruke en profesjonell renholder, før boligen styles. Mangler og feil i boligen bør også utarbeides før bildene tas. For at bildene skal bli gode nok, brukes det blant annet naturlig lys.

Du bør følge noen enkle boligstyling tips når du skal innrede boligen før fotografering, som du kan finne online eller ved å kontakte en profesjonell boligstylist fra Boliginnrederne. De kan raskt uføre en profesjonell styling av alle rom, og du kan vanligvis velge om du ønsker å benytte deg av en full- eller delstyling. Prisene på dette kan finnes her

 

Vær sikker på at du når ut til riktig målgruppe

 

For at du skal oppnå best pris for boligen din, bør du sørge for at du når ut til riktig målgruppe. Hvilken målgruppe som passer kan blant annet vurderes ut fra boligens areal, nærområde og ikke minst prisklasse.

Boligstylingen bør skreddersys etter boligens målgruppe for å tiltrekke et større antall potensielle kjøpere ved visning. Gjennom kvalitetsbilder i salgsannonsen kan man derfor fange oppmerksomheten til mulige kjøpere og vekke deres interesse for boligen. I tillegg er det også viktig med en god presentasjon av boligen på visning, for å etterlate et positivt inntrykk.

 

Ønsker du å vite mer om hvordan boligstyling foregår? Ta kontakt med oss her, eller ring oss på 922 38 029. 

 

 

Hva kan en boligstylist gjøre i forbindelse med boligsalget?

 

En boligstylist bistår med enten hel- eller delstyling før bildene tas. Boligen vil da fremstå som gjennomført på bildene, som brukes i salgsannonsen. Stylingen vil også bidra til at potensielle kjøpere får et godt førsteinntrykk på visning.


Hvordan forbereder jeg boligen for salg?

 

Megleren vil kunne gi noen gode råd om hva som bør gjøres før salg. Det er imidlertid viktig at både feil og mangler blir utbedret. Boligen bør rengjøres før den endelige stylingen blir utført. Deretter er det tid for at det kan tas bilder til salgsannonsen.


Hvorfor er det viktig å ta hensyn til målgruppen?

 

Ved å ta hensyn til den aktuelle målgruppen, oppnår du en god presentasjon av boligen i salgsannonsen. Slik tiltrekker du flere potensielle kjøpere, som sannsynligvis vil føre til at flere deltar i budrunden. Dette kan føre til økt salgspris.

0
Feed

Skriv en kommentar