Boligstyling før salg

Stadig flere bruker boligstyling før salg

Når en bolig skal legges ut på markedet, er forventningene og spenningen ofte høye. For å treffe den rette målgruppen er det avgjørende med en tiltrekkende salgsannonse. Denne annonsen bør gi et troverdig bilde av hvordan boligen presenteres under visning, og samtidig vise frem muligheter som boligen kan gi til de nye kjøperne. 

For at dette skal være mulig bør du ha fokus på styling av boligen, slik at man får en best mulig presentasjon som mulig. Dette innebærer ofte å fjerne personlige gjenstander som familiebilder, personlige toalettartikler og klær med mer. Som et resultat av dette velger stadig flere å derfor velge en profesjonell boligstyling fra Boliginnrederne før fotografering til annonsen. Riktig bruk av interiør og farger er med på å øke interessen blant dagens potensielle boligkjøpere. 

 

Presenter boligen på riktig måte

 

Boligmarkedet er i stadig endring, og måten du presenterer boligen før salg kan være avgjørende for både raske salg og en høyere salgspris. Det er derfor viktig at du er oppmerksom på hvordan du presenterer boligen før salg. Ved bruk av boligstyling vil du raskt kunne presentere boligen på en tilfredsstillende måte fordi farger og interiør er med på å påvirke helhetsinntrykket til boligen din. 

Om du selv ønsker å style boligen din, bør du ta hensyn til dagens trender og oppdatere deg på disse. Boligens interiør har nemlig mye å si for hvem som kommer på visning. Det lønner seg derfor å investere tid i å finne et konsept som passer til boligen din. Konseptet kan blant annet baseres på ønsket målgruppe.

 

Bruk av boligstyling gir bedre bilder

 

Bildene som brukes i salgsannonsen bør være tilnærmet slik boligen presenteres på visning. Det er også vesentlig at bildene tiltrekker den riktige målgruppen. Stadig flere velger derfor å bruke profesjonell boligstyling for å oppnå best resultat.

En profesjonell boligstylist vil bidra med tidsriktig interiør før fotografen tar bilder til salgsannonsen. Fotografen kan også være behjelpelig med råd om hvilke farger og interiør som passer. Salgsannonsen bør fremheve boligens rom og kvaliteter på en attraktiv måte.

 

Skap et godt førsteinntrykk av boligen

 

Det er viktig at bildene samsvarer med boligen slik den fremstår på visning. Stylingen bør bidra til at potensielle kjøpere ønsker å flytte inn i boligen med en gang. For å få dette til er det viktig å skape et godt førsteinntrykk. Dette gjøres blant annet ved bruk av en innbydende boliginnredning.

Ved bruk av riktig boligstyling vil visningen tiltrekke mennesker som er interessert i den livstilen som boligen representerer. Denne livstilen bør også kunne relateres til det tilbudet som nærområdet kan tilby. Dette kan være i form av nærliggende barnehage, butikker og arbeidsplasser.

 

Attraktive boliger selges raskere

 

Riktig bruk av boligstyling tiltrekker flere interessenter på visning. Da er det viktig at boligen fremstår som den gjør på bildene i salgsannonsen. De som kommer på visning, er som regel allerede interessert i å kjøpe boligen din. Ved bruk av gjennomført boligstyling vil boligen i større grad fremstå som attraktiv. 

 

Er du interessert i å vite hvordan boligstyling fungerer hos oss? Les mer om prisene her, eller kontakt oss på telefon 922 38 029.

 

 

Hva er boligstyling?

 

Boligstyling bidrar til at boligen fremstår bedre på bilder i salgsannonsen. Boligstyling består blant annet i å innrede boligen, slik at den fremstår attraktiv for potensielle boligkjøpere.

 


Hvorfor bør jeg bruke boligstyling?

 

Riktig bruk av boligstyling kan bidra til at flere kommer på visning. Dette fører gjerne til at boligen selges for mer enn den opprinnelige verditaksten.

 


Når er boligstyling aktuelt?

 

Boligstylingen bør utføres før fotografen tar bildene som skal brukes i salgsannonsen.

0
Feed

Skriv en kommentar