Boligstyling

Vurder profesjonell boligstyling før visning

Når du skal selge boligen er det ofte mye som må gjøres. Det er viktig at boligen blir fremhevet på best mulig måte i salgsannonsen. Ved bruk av gode bilder, tiltrekkes flere potensielle kjøpere til å ta en tur innom når det er visning.

Dette krever gjerne at du engasjerer profesjonelle boligstylister til å fremheve boligens kvaliteter, allerede før bildene til boligannonsen tas. De profesjonelle boliginnrederne vil tilpasse innredningen, slik at den tiltrekker riktig målgruppe.

 

Riktig boligstyling fremhever boligens kvaliteter


Det er viktig at salgsannonsen tiltrekker flest mulig interessenter til visning. For å få dette til, bør boligens kvaliteter fremheves på bildene i salgsannonsen. Potensielle kjøpere bør klare å forestille seg at de kan flytte inn i den aktuelle boligen, med en gang.

For å få dette til bør boligen styles, slik at den aktuelle målgruppen får lyst til å komme på visning. Dette kan gjøres ved å benytte en nøytral og stilren boligstyling. Profesjonelle boligstylister tilpasser innredningen i henhold til dagens trender.

 

Oppgrader små feil og mangler før styling

Før boliginnrederne begynner arbeidet med å style boligen din, bør du sørge for at den er i en god standard. Du bør derfor se til at alt fungerer som det skal i samtlige av boligens rom. Dette inkluderer typiske rom som bad, kjøkken og vaskerom.

Det er viktig at boligens rom er rengjort før boliginnrederne begynner arbeidet med styling. I mange tilfeller er det lurt på å engasjere et profesjonelt vaskebyrå. Etter rengjøringen blir det enklere å se om det er behov for små oppgraderinger.

 

Velg riktig innredning før du skal ha visning


Når boligen er rengjort og oppgradert til ønsket standard, bør du vurdere om du ønsker å bruke den opprinnelige innredningen. Du velger selv om du ønsker å benytte deg av en full- eller delstyling av boligen.

Dette kan du avgjøre ved å ta utgangspunkt i den innredningen du har fra før. Boliginnrederne kan oppgradere stylingen, med utgangspunkt i de opprinnelige møblene. Det kan også være aktuelt å plassere nye møbler inn i boligen, for å oppnå best resultat.

 

Tilpass innredningen til riktig målgruppe


Det er viktig at boligstylingen treffer målgruppen allerede i salgsannonsen. Målgruppen kan defineres ut fra aktuelle faktorer som blant annet nærområde, antall rom og prisklasse. Dette kan gjøres ved bruk av riktig boligstyling.

Profesjonell boligstyling før visning vil bidra til at boligen gir et godt førsteinntrykk. Boliginnrederne vet hvilke kvaliteter som bør fremheves, for å fenge interessen til den aktuelle målgruppen. Dette gjøres blant annet ved å tilpasse boligen ved bruk av tidsriktig interiør, farger og lys. Les mer om vårt tilbud for boligstyling i Oslo her

 

Hvordan kan profesjonell boligstyling fremheve boligen?

Profesjonell boligstyling bidrar til at boligens egenskaper blir fremhevet, ved bruk av riktig interiør. Dette gjøres blant annet ved bruk av tidsriktige farger, møbler, gardiner og tepper.

 

Hvorfor bør boligstylingen utføres med utgangspunkt i målgruppe?

Ved å tilpasse boligstylingen til den aktuelle målgruppen i salgsannonsen, vil du tiltrekke flere potensielle kjøpere. Bruk av profesjonell boligstyling bidrar derfor til at du oppnår ønsket resultat når budrunden avholdes.

 

Kan boligen innredes med mine egne møbler?

Du kan velge om du ønsker en full- eller delstyling av boligen. En fullstyling tilsier at det ikke brukes egne møbler. Når det utføres en delstyling tas det imidlertid utgangspunkt i de møblene som allerede er i boligen.

0
Feed

Skriv en kommentar