Boligstyling i Oslo

På en effektiv og profesjonell måte

Boliginnrederne har lang erfaring med boligstyling i Oslo, og vet hva som skal til for å få din bolig til å fremstå mest mulig attraktiv for salg. Vi har et stort utvalg av møbler og interiør i ulike stiler, slik at vi kan tilpasse innredningen til nettopp din bolig.

Etter befaring sender vi et pristilbud hvor vi spesifiserer hvilke møbler etc. som vi mener vil passe din bolig. Ved aksept fra deg vil vi avtale tid for ferdigstillelse av arbeid.

Vi innreder både tomme og bebodde boliger. I sistnevnte tilfelle gir vi råd om plassering av eksisterende møblement, og hva som eventuelt bør ryddes bort før foto og visning. Ofte trenger vi bare å supplere med tekstiler og bilder for å kunne skape et helt annet inntrykk av boligen.

Ta kontakt for boligstyling i Oslo.

Se våre priser
«Raske, effektive og svært løsningsorienterte. Og ikke minst hyggelige! Og veldig flott blir det også! Tryllekunstnere👌😊»

Ida Løken

Stylist & Konsulent


Ida har jobbet hos Boliginnrederne i 5 år og har et godt øye for design!
Hun er løsningsorientert og kommer alltid med gode tips og ideer før hver styling!

Camilla Wilkens

Stylist & Konsulent


Camilla har lang erfaring innen boligstyling og har jobbet hos Boliginnrederne i 15 år. Med sin erfaring er Camilla alltid godt forberedt og utnytter hver leilighet sitt potensiale!

Celine Aaneland

Stylist & Konsulent


Celine er vårt nye tilskudd! Hun ble i 2020 ansatt hos oss og har et godt øye for design! Celine fokuserer på detaljer, hun er nøye og strukturert!

Sofie Kulseth Brun

Stylist & Konsulent


Sofie har jobbet hos Boliginnrederne siden 2019. Hun er opptatt av hvordan design sammen med romfølelse kan skape den perfekte stylingen!