Boligstyling Oslo

Boligstyling på en effektiv og profesjonell måte

Boliginnrederne AS har lang erfaring med boligstyling, og ble stiftet allerede i 2001 som første boligstylingsselskap i Norge. Vi vet hva som skal til for å få din bolig til å fremstå mest mulig attraktiv for salg. Boliginnrederne har et stort utvalg av møbler og interiør i ulike stiler, slik at vi kan tilpasse innredningen til alle typer hjem. I samarbeid med meglere legger vi opp en god strategi for presentasjonen av din bolig, slik at du oppnår høyest mulig pris. Vi foretar både full- og delstylinger, samt konsultasjoner.

Etter befaring sender vi et pristilbud hvor vi spesifiserer hvilke møbler etc. som vi mener vil passe din bolig. Ved aksept fra deg vil vi avtale tid for ferdigstillelse av arbeid.

Vi innreder både tomme og bebodde boliger. I sistnevnte tilfelle gir vi råd om plassering av eksisterende møblement, og hva som eventuelt bør ryddes bort før foto og visning. Ofte trenger vi bare å supplere med tekstiler og bilder for å kunne skape et helt annet inntrykk av boligen.

VÅRE STYLISTER

Camilla Wilkens

Stylist og Konsulent


Camilla Wilkens er utdannet Dekoratør/Visual Merchandiser ved Merkantilt Institutt og har også tatt kunststudier ved Putney School of Art and Design i London. Camilla har jobbet hos Boliginnrederne siden 2006, og hadde bred erfaring innen faget fra før. Hun hjelper også våre kunder med å innrede deres nye hjem. Camilla er konseptansvarlig og har ansvar for innkjøp hos flere av våre leverandører.

Celine Aaneland

Stylist og Konsulent


Celine Aaneland har fullført en bachelorgrad innen Retail Design ved Westerdals Oslo act. Hun har stor interesse for interiør og design, og har flere års erfaring fra retail bransjen som hun drar god nytte av i jobben som boligstylist.

.

Helene Manvik Mathisen

Stylist & Konsulent


Helene er vårt nyeste tilskudd i Boliginnrederne. Hun har en bachelorgrad innen Retail design fra Westerdals Oslo Act, og jobber nå fulltid hos oss. Hun har 3 års erfaring fra Bohus, med ansvar for butikkeksponering.

Sofie Kulseth Brun

Stylist og Konsulent


Sofie Kulseth har jobbet hos Boliginnrederne siden 2019. Hun har tatt en bachelorgrad innen Retail Design ved Westerdals Oslo act, og jobber nå med sin mastergrad i Human Computer Interaction, ved Høyskolen Kristiania. Hun har stor interesse innen interiør og design, og er alltid oppdatert på nåtidens trender.
november 15, 2022

Vurder profesjonell boligstyling før visning

Vurder profesjonell boligstyling før visning Når du skal selge boligen er det ofte mye som må gjøres. Det er viktig at boligen blir fremhevet på best […]

Bjørn Kristofersen

Daglig leder

Eier og Gründer

92238029


Utdannet statsviter ved UiO i 2000 og har jobbet med Morten i forsvaret og i analyseselskapet AIM. Fikk ideen til boligstyling fra USA, og startet Boliginnrederne AS med Morten og to stylister. Ansvarlig for booking av jobber, og bistår stylistene på jobbene.
november 15, 2022

Vurder profesjonell boligstyling før visning

Vurder profesjonell boligstyling før visning Når du skal selge boligen er det ofte mye som må gjøres. Det er viktig at boligen blir fremhevet på best […]

Morten Ingvaldsen

Økonomi

Eier og Gründer

92021675


Utdannet siviløkonom ved BI i 1997.
Var med og startet Boliginnrederne AS med Bjørn og to stylister i 2001.
Ansvarlig for bedriftens økonomi og markedsføring,
og bistår stylistene på jobbene.